Dünden bugüne...
1 Tem 2008
Bizde de OKS Vardı...
Gördüm ki sadece kızlar için yazı yazarsam aralar çok açılıyor. Ben de yazmak istiyorum. O yüzden bundan sonra etiketlerle oynayıp yazılarımı çeşitlendireğim.

Yazamadığım dönemde biz de bütün OKS ailelerinin yaşadığı süreçten geçtik.

Küçük oğlumuz sonunda sınava girdi. Aylar süren hazırlık, heyecan, endişe, korku gibi gibi bir sürü farklı duygu iki saat içinde başka bir bilinmeze sürükledi hepimizi. Sınav çıkışı okulumuz bütün çocukları toplayıp soruları hep birlikte tekrar çözdüler ve ortaya müthiş birşey çıktı. 88-92 arasında doğru yapacağını düşünürken sadece Sosyal sorularından bir yanlış. Sevincimizi tahmin edebilirsiniz. Tüm aile havalara uçtuk. Hele oğlumuz nasıl rahatladı anlatamam. Ertesi gün ofisteki arkadaşlara haberi verdim ama bu seferde acaba kaydırma yaptı mı? acaba doğru hatırladı mı? gibi kurtlar çalışmaya başladı. Okulun rehberliği +/- 2 hata olabileceğini söylüyor, öyle bile olsa yine de çok iyi.

Daha önce alınan sonuçlara göre Alman Lisesi o olmazsa Avusturya Lisesi derken hedefi birdenbire yükselttik. İst. Erkek olmaz mı acaba demeye başladık. Devamlı kocamla konuşup eski sınavlara bakıp hayaller kurarken acı gerçek ortaya çıkmaya başladı.

Kime sorsak sınav çok iyi geçmiş. Yüzlerce tam yapan öğrenci olduğu söylentileri hızla yayılmaya başladı. Her dersane 5-6 tam açıklamaya başladı. Yine başladığımız noktaya geri döndük, acabalar, korkular, endişeler tekrar geri döndü. 11 Temmuz'a kadar günler nasıl geçecek bilmiyorum. Planlar hemen güncellendi ve bekleme başladı.

Etiketler:

posted by EgeM @ 1.7.08   0 comments
"Hikayemiz" etiketine göre yazıları sıralayıp iki inekten kocaman bir tesise giden yolu izleyebilirsiniz. Bloğu oluşturma nedenim büyümemizi paylaşmaktı ama bazen günlerce herşey aynı gidiyor, yazacak konu çıkmıyor. Bu nedenle diğer etiketler oluştu. Umarım hikayemizi takip etmek zorlaşmamıştır, sevgiyle kalın, bol süt için...
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketHakkımızda

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Biz hergün büyüyen, kocaman bir aileyiz... "

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketEski Yazılarımız
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketArşiv
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketMesajımız

Lütfen Soğuk İçiniz... :))

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketFavorilerim
Hava Durumu



BLOGGER