Dünden bugüne...
7 Ağu 2008
OKS Stresi Bitti mi?
Tercih yapmanın bugün geldiğimiz noktaya bakınca çok kolay olduğu düşünülebilir. Biz de önceleri ne olabilir ki diye düşünüyorduk, oysa ne kadar zor, ne kadar karmaşıkmış.

Küçük oğlumuz 11 Temmuz'da açıklanan sonuçlara göre 100 sorunun 97'sini doğru yaptı. Üstelik Türkçe ve Matematik hatasız. Bir öğrenciden daha ne isteyebilirsin ki? Elinden gelenin en iyisini yaptıktan sonra. Özel okulların tümüne, Anadolu Liselerinin de ilk ikisi hariç diğerlerine girebilecek bir puan. Ama olay yeni başlıyormuş.

1.tercih, ön kayıt, yedeklerin ön kayıdı, kontenjan takibi, okulların ÖSS başarısı, trafik, okul saatleri gibi gibi gibi. Her akşam bir gün sonra değişecek yeni bir karar.

Okullara puanlar verildi, oğluşun tercihi biraz da bizim istediğimiz okula çaktırmadan yönlendirildi. Sonunda bu maratona ilk başladığımızda istediğimiz Alman Lisesi barajı aştı ve ilk turda hemen kayıt yaptırıldı. Oğluşun akşam eve döndüğümüzde Almanca sözlüklerini masaya yaydığını görünce içimiz biraz daha rahatladı. Şimdilik galiba doğru seçim, inşaallah hayırlı olur.

Darısı tüm OKS ailelerinin başına.

Etiketler: ,

posted by EgeM @ 7.8.08   0 comments
"Hikayemiz" etiketine göre yazıları sıralayıp iki inekten kocaman bir tesise giden yolu izleyebilirsiniz. Bloğu oluşturma nedenim büyümemizi paylaşmaktı ama bazen günlerce herşey aynı gidiyor, yazacak konu çıkmıyor. Bu nedenle diğer etiketler oluştu. Umarım hikayemizi takip etmek zorlaşmamıştır, sevgiyle kalın, bol süt için...
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketHakkımızda

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Biz hergün büyüyen, kocaman bir aileyiz... "

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketEski Yazılarımız
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketArşiv
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketMesajımız

Lütfen Soğuk İçiniz... :))

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketFavorilerim
Hava Durumu



BLOGGER